VAKIF YÖNETİMİ

YÖNETİM KURULU

MERYEM SALMAN

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Amsterdam Üniversitesi’nde, Avrupa Birliği konusunda yüksek lisans eğitimi aldı. 1987’den 2001 yılı sonuna kadar Denizli’de ve İstanbul’da Finans sektöründe çalıştı. Hala Kredi Risk Sigortaları yapan bir firmanın Yönetim Kurulu üyesi ve Denizli’deki faaliyetlerinden sorumlu olarak çalışmaktadır. Evlidir.

SALİH ATLAMAZ

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Buldan’da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

ÖZNUR TUNCAY

Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. 1995 yılında İzmir Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı oldu. 1998 yılında evlilik nedeniyle Buldan’a geldi. Evli ve İki çocuk sahibidir.

NİLÜFER TÜRKASLAN

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun oldu. Evli ve bir çocuk annesidir.

ŞULE YILMAZ

1970 Acıpayam’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli'de, üniversite eğitimini 9 Eylül Üniversitesi İİBF -İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. Uzun yıllar bankacılık ve finans sektöründe profesyonel olarak çalışmış ve özel bankalarda pazarlama temsilciliğinden başlayarak Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Halen, elementer ve alacak sigortası işlemleri yapan şirketinde çalışmakta ve pek çok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev almaktadır. Bir erkek çocuk annesidir.

DANIŞMA KURULU

BERAAT EMİRDAĞ

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı.2002 yılında Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Buldan’da kendi firmasında Elektrik ve Elektronik Mühendisi olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

AYHAN EMİRDAĞ

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Buldan Ticaret Odası Genel Sekreteridir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

AHMET TURAN BİLGİN

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. S.S. Buldan 1. Nolu Dokumacılar Küçük Sanat Kooperatifi Başkanlığı ve Buldan Belediye Meclis üyeliği görevlerini yürütmekte olup kendine ait işyerinde ticaret ile uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

MUSTAFA ZORLU

Buldan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Buldan’da tamamladı. Buldan Turan Mahallesi muhtarlığı görevini yürütmekte olup kendine ait işyerinde ticaretle uğraşmakta aynı zamanda da çiftçilik yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

GONCA TEKELİ

Denizli’de doğdu. YÖK üniversiteye giriş başarı bursu ile Yeditepe Üniversitesi’nde başlamış olduğu hukuk öğrenimini 2003 yılında tamamlamış ve dönem üçüncüsü olarak yüksek derecede başarı ile mezun olmuştur. 2004 yılından beri İstanbul’da aktif olarak avukatlık yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

TOLGA KAYASU

Denizli’de doğdu. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık lisans mezunu olmasının yanı sıra MBA tezli yüksek lisansını da Bahçeşehir Üniversitesi’nde yapmıştır. Şu anda da Beykoz Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama Alanında ve Üsküdar Üniversitesinde Reklamcılık alanında ders vermekte olup, Türkiye’deki ilk AVM uzmanlığına sahip, yurt dışında da şubeleri bir tam hizmet ajansının kurucusudur.

GENEL MÜDÜR

ÇİĞDEM NALBANT KORDON

Denizli’de doğdu. İlköğrenimini Buldan’da orta ve lise öğrenimini Aydın’da tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Aydın ve Buldan’da Serbest Avukatlık yaptı. Çeşitli sektörlerde ticaret ile uğraştı. 2023 yılı mart ayında kurucuları arasında yer aldığı Buldan Vakfı’nın operasyonel ekibine dahil olmuştur. Evli ve bir çocuk annesidir.

GENEL KOORDİNATÖR

HATİCE AKYOL

Buldan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Buldan’da tamamladı. 2019 yılında Uşak Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans bölümünden mezun oldu. 2023 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Finansal Ekonomi bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2021 yılı ağustos ayından bu yana Buldan Vakfı Genel Koordinatörü olarak görevini sürdürmektedir.